Personal PR en Free Publicity

Een advertentie of een reclamefolder. Veel verder komen de meeste winkels en bedrijven niet om contact te zoeken met hun klanten of hun specifieke doelgroep. Daarom kan pr-bureau De Vrije Dordtse Pers een wereld van mogelijkheden voor u openen om uw winkel of onderneming in de publiciteit te brengen. En dat zonder veel kosten.
De Vrije Dordtse Pers werkt volgens het 'no cure no pay'-principe. Als de gestelde doelen niet worden gehaald, hoeft de klant niet te betalen.
De Vrije Dordtse Pers wordt gerund door journalist, schrijver en voormalig redactiechef André Oerlemans.
In de loop der jaren heeft hij zich verbaasd over de vaak knullige manier waarop ondernemers zichzelf presenteren en over het grote aantal kansen dat zij onbenut laten om gratis in de publiciteit te komen. Ook heeft hij gemerkt dat grote reclame- en pr-bureaus duur zijn en weinig tijd hebben voor een persoonlijke benadering.
Daarin onderscheidt De Vrije Dordtse Pers zich. Een klein bedrijf dat exact aanvoelt wat de klant bedoelt en dat omzet in de juiste woorden.
De geboden diensten variëren van het maken en verspreiden van persberichten tot media-woordvoering bij calamiteiten, van tekstproducties voor websites tot een complete promotiecampagne. Bijzonder is de aanpak waarbij ondernemers zichzelf via het woordvoerderschap van hun klanten in de publiciteit brengen, een nieuwe strategie in de communicatiemarkt.
Vraag om een gratis intakegesprek waarin alle mogelijkheden en momenten voor alternatieve reclame en free publicity worden doorgenomen.

De Vrije Dordtse Pers is gevestigd op:
Krommedijk 19
3312 CD Dordrecht
Telefoon: 078-6317446
Mobiel: 06-25414553
E-mail: info@vrijedordtsepers.nl of oerlemansa@versatel.nl

Referenties: De Vrije Dordtse Pers schreef onder meer de nieuwe teksten voor de website van software- en reclamebureau BehindThe.net, zie www.behindthe.net

Alle teksten en publicaties op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en als eigendom van A.J.M. Oerlemans geregistreerd.

© 2006 De Vrije Dordtse Pers